Fin start på KRAFFT Tour of Amateurs

Det blev til en god start hos de unge ryttere, der deltog i KRAFFT Tour of Amateurs

Nanna Louise Tarp Jensen tog sejren med Gaisha Taj Mahal efter en lynhurtig anden fase. Foto: Ridehesten.com

Banebyggerne Rasmus Rise og Bo Gejl havde sørget for en god start til de deltagende ryttere. De havde bygget en god og reel bane til niveauet på de 115 cm. De 25 ryttere der deltager i KRAFFT Tour of Amateurs har kvalificeret sig til denne finale under Christmas Show 2023, og vinderen får mulighed for at deltage til KRAFFT Tour of Amateurs til det prestigefyldte Falsterbo Horseshow til sommer i det sydlige Sverige.

Top tre skilte sig ud

Det var tydeligt at flere ryttere valgte at gå efter den gode og sikre tur i dag, men det lykkedes top tre at skille sig ud, da de alle gjorde en ekstra indsats for at kunne lægge sig i spidsen af klassen. Det blev Nanna Louise Tarp Jensen på den skimle Gaisha Taj Mahal e. Q-Miles N/Cascavelle (opdr. Marianne Wolff) der trak det længste strå, da hun efter en perfekt flydende omspringning stoppede tiden på 31,04 sekunder. Chalotte H. Linding med den 9-årige hoppe Corinna e. Copyright/Cambridge (opdr. Sarah Møller Pedersen) gjorde også et rigtigt godt forsøg, men med en tid på 31,98 sekunder var det ikke helt nok.

Som eneste rytter lykkedes det Julie Rask at tage den svære vending indenom til spring nr. 11, men det var ikke nok helt til det sidste, da tiden sluttede på 32,16 sekunder.

Vinder Nanna Louise Tarp Jensen og Gaisha Taj Mahal sammen med Jesper Bæk fra KRAFFT (tv) klassens dommer Vivi Grav Hansen og repræsentant for Dansk Varmblods Hovedbestyrelse Ulrik Kristensen. Foto: Ridehesten.com    I morgen eftermiddag er det tid til anden afdeling af KRAFFT Tour of Amateurs. Denne gang skal de ride i KRAFFT Arena M. Fredag har hestene hviledag, inden den spændende finale på lørdag.

Start- og resultatlister

Vi tog en kort snak med vinderen Nanna Louise Tarp Jensen om hendes oplevelse indtil videre – hør den herunder. <